Mountain view Armenia

Armenia

Kaukasus er en skjult perle i Øst Europa som fortsatt ikke er helt fullstendig oppdaget. Armenia er en av de eldste landene i Kaukasus, og har en spennende og kompleks historie som nok vil sjokkere de fleste. Men selv med inspirerende kultur, vakker natur og hyggelige mennesker, så er det fortsatt mye som må gjøres for at landet kan tiltrekke seg flere turister. Her er hoved problemet språket, siden engelsk er et språk som sjeldent snakkes blant innbyggerne. Russisk og armensk er de språkene som de fleste benytter. Når det er sagt så er landet absolutt et bra sted for eventyrlystne som ønsker å utforske ukjente områder. Men vær forberedt på at alt ikke er lett tilgjengelig der, siden det er såpass lite turisme i landet. Sørg for å være godt forberedt før du setter kursen mot Kaukasus. (Du kan også spørre oss om hjelp!)

Hiking og andre utendørs aktiviteter er absolutt en mulighet i Kaukasus regionen, men også de eldgamle byene er verdt å ta en titt på. Ta for eksempel byen Yerevan, Armenias hovedstad. Denne byen vil overaske deg med alt den har å tilby. Noen gang sett musikalske fontener eller vært i et bibliotek fylt med eldgamle greske og armenske manuskripter? Hvis svaret er nei, så vet du nå hvor du bør dra!

En heldiggris fra Fotspor crewet fikk muligheten til å tilbringe noen dager i Armenia. Dette for å forberede denne destinasjonen for våre klienter som er interessert i Kaukasus. Siden 2006 har Golden Group åpnet en luksus hotell kjede over hele Armenia, og vi fikk besøke to av disse hotellene. Begge hotellene er vell egnet for business møter og konferanser i kombinasjon med fritid og avslapping med en god del luksus.

Det første hotellet vi besøkte var Radisson Blu Hotel i Yerevan. Dette hotellet har nydelige fasiliteter og befinner seg i et vakkert livlig landskap ikke langt i fra Victory Park og Areni Lake. Bygget har et preg av tradisjonell armensk kultur og har en praktfull utsikt over byen og fjellet Ararat. Med kort avstand fra ambassader, de største bedriftene og landemerker, er hotellet perfekt plassert for alle typer business møter. Det har også sine egne business fasiliteter for møter og konferanser. Alle seks hallene er fullt utrustet for dette.

Turens andre hotell ga følelsen av å gå inn i et typisk øst europeisk palass. Byggets utseende kler navnet sitt, Golden Palace Resort & Spa Hotel. Lokalisert 55 km utenfor Yerevan i det fredfulle og vakre fjellområde Tsaghkadzor. Også kjent som det armenske Sveits. Trekk pusten dypt, og kjenn den friske luften fylle lungene dine mens du skuer utover det praktfulle landskapet. Høres fristende ut, ikke sant? Ikke nok med dette. Hotellet ligger i nærheten av et skianlegg som jo er den perfekte konferanse pausen spør du meg. Golden Palace Hotel ligger kanskje et stykke unna byen, men det har fortsatt veldig mye å tilby for den business reisende. Arranger konferanser og møter i et av de 5 business fasilitetene og ta en pause i baren eller loungen når det trengs. Ferdig med business delen? Ta deg noen timer på spa eller, hvis du er den mer eventyrlystne typen, få deg en sunn dose med frisk luft når du suser ned de digre fjellene på ski.

The team picture of Jana

Skrevet av Jana