Escape winter in Oslo with a corporate incentives to summer in Spain with direct flights, Unnslipp vinteren i Oslo med bedriftens insentiver til sommeren i Spania med direktefly

Direktefly fra Oslo til Spania

Det er vinter i Oslo. Temperaturen har falt, de første snøfnuggene har truffet bakken, og du må nå offisielt ta i bruk vinterjakken. Vinter i Norge er en vakker tid på året. Denne tiden bringer med seg mange morsomme aktiviteter, som for eksempel langrenn. På tross av dette er det alltid noen der ute som ønsker seg varme og sol, noe som den norske vinteren dessverre har lite av.

Da passer det jo utrolig bra å flykte fra kulden, og bestille en tur til varme Spania. Vår venn Valeska Nawatzki fra Max Tourism i Spania har nettopp oppdatert oss med de nyeste flytidene fra Norge til Spania, og heldigvis for oss så er det mange direktefly. Norwegian tilbyr direktefly til Barcelona, Madrid, Malaga, Alicante og Mallorca hver eneste dag i uken. Flyselskapene Vueling, SAS, og Iberia tilbyr også flere direktefly i uken. Jeg vet ikke med deg, men jeg klarer ikke å vente lenger for å nyte litt deilig sommervarme.

Om du føler at sommervibbene har allerede tatt tak og ønsker hjelp til å planlegge en forretningsreise til Spania, så hjelper vi gjerne til! Tusen takk til Valeska som holder oss oppdatert med den nyeste informasjonen.