View of Spain city with sunset

Et solfylt besøk fra Spania

En kveld i Oslo var vi så heldige av å få et besøk av to spanske damer, Patricia og Veleska.

Patricia er Sales Executive på Hotel Emperador i Madrid. De renoverte nylig det nydelige hotellet, som er lokalisert i hjertet av sentrum. Hun viste oss bilder og en video av de nylige oppussede rommene, alle sammen i en typisk sørlig arkitektonisk stil. Den mest imponerende delen var taket, som hadde et svært badebasseng. Det er lokalisert i 10. etasje og gir deg en utsikt over Madrid som tar pusten fra deg. For større grupper tilbyr de muligheten til å organisere grilling ved bassengkanten. Hotellet virker som det perfekte stedet for en weekend fylt med konferanser og turer rundt omkring i byen. Vi vil absolutt anbefale dette hotellet til klienter som er interessert i en tur med bedriften til Spania, eller mer spesifikt, Madrid.

Valeska er grunnleggeren og direktør av MAX Tourism i Barcelona. Firmaet er et salgs representativt kontor som representerer forskjellige hoteller over hele Spania. De fokuserer på det skandinaviske markedet og tilbyr tjenester til hoteller, DMC, arenaer og mye mer. Valeska viste oss en promo video som forklarte hva MAX Tourism gjør. Videoen introduserte hotellet firmaet representerer, inkludert Hotel Emperador i Madrid.

Et annet hotell de tilbyr tjenester for er fem stjerners hotellet Hotel Don Carlos i Marbella på Costa del Sol. Dette hotellet tilbyr mange fasiliteter for å organisere eventer og konferanser. Det er perfekt for grupper som ser etter et eksklusivt sted for deres egne aktiviteter. De tilbyr også spa fasiliteter og en mobil app med all informasjonen gjestene trenger om deres opphold på hotellet. Man har muligheten til å gjøre reservasjoner hos restauranten, spaet og ha direkte kontakt med de ansatte gjennom appen. Hotellet er lokalisert en halv time fra Malaga Airport.

Det siste hotellet Valeska viste oss var Hotel Camiral på fem stjerners PGA Catalunya Resort. Det er et mindre hotell en de andre to, men det er perfekt for konferanser. Firmaer kan eksklusivt booke hotellet for å organisere et opphold, fylt med konferanser og fritid. Hotel Camiral er det ideale stedet for business møter.

Alle hotellene som ble vist var perfekte plasser for business grupper. Vi ser frem til å samarbeide med dem, og vi håper våre fremtidige klienter ønsker å oppleve den spanske kulturen.

The team picture of Jana

Skrevet av Jana

The team picture of Vetle

Oversatt av Vetle