Design & Christmas party

Julebord

Med bred erfaring og kreative løsninger sørger vi for tjenester som gjør ditt julebordet unikt.

Julebord er ofte sett på som årets begivenhet for flere bedrifter og grupper. Etter et langt år er det å samle gruppen for en bedre middag og hyggelige samtaler, forsterkende samholdet i bedriften eller gruppen. Julebordet kan kombineres med en storbyweekend, en mini konsert, komikershow eller hva med en cocktail bootcamp? Det er uendelig mange løsninger på hva man kan finne på.

Du bestemmer rammene arrangementet skal holdes innenfor, så hjelper vi deg med å fylle rammen med alt fra lokale og spennende underholdning, til god mat og drikke. Ved å benytte Fotspor som din eventplanlegger kan du forvente et minneverdig julebord og et godt samarbeid. Vi benytter vår allsidige og brede erfaring til å tilby våre kunder unike og skreddersydde løsninger for julebordet. Dette med mål om å skape opplevelser som vil bli husket.

Vår visjon består av prisgaranti, unikhet og fleksibilitet, noe som gjenspeiler seg i at kunden får et spennende og unikt arrangement basert på behov og ønsker, til en konkurransedyktig pris. Ta kontakt med oss i dag, så kan vi starte planleggingen av ditt neste julebord!

Kontakt oss!

Føler du deg inspirert? Ta kontakt i dag så skreddersyr vi et event for deg!