Conferences & Konferanse

Konferanse

Vi bistår med å arrangere store og små konferanser i inn- og i utland.

En konferanse kan bestå av et foredrag eller en presentasjon som gis til et publikum med et bestemt emne eller tema. Hovedfokuset kan både være læring, mestring, kreativ tenkning, nyutgivelser med mer. Da dette stort sett er enveis tale, fremkommer det lite interaksjon. Fotspor kan derfor hjelpe deg med å arrangere konferanser som både fremstår inspirerende og delaktig for publikum.

Det er mange ting en må ta i betraktning når en skal arrangere en konferanse; beliggenhet, fasiliteter, størrelse, lokale, antall påmeldte osv. Fotspor har allsidig bakgrunn innenfor ulike bransjer, og kan derfor være behjelpelig med å arrangere nyskapende og kreative konferanser med mål om å bli husket. Vi følger en rød tråd fra invitasjon og påmelding, til gjennomføring og evaluering. Et eksempel på dette er konferansene til Statnett som Fotspor har hatt ansvar for siden 2010.

For å tilpasse oss kundens målsetning med konferansen, tilbyr vi en skreddersydd løsning og et godt samarbeid. Ved å velge Fotspor som din eventarrangør, vil du oppleve erfarne mennesker som jobber for å gi deg en minneverdig opplevelse.

Kontakt oss i dag, så hjelper vi deg mot målet om en minneverdig og kunnskapsrik konferanse!

Kontakt oss!

Føler du deg inspirert? Ta kontakt i dag så skreddersyr vi et event for deg!

Bildegalleri