Luxury Travel Award

Fotspor Event Vant Prestisjetung Internasjonal Pris

Fotspor Event er kåret til 2017 Full Service Hospitality Company of the Year av Luxury Travel Guide Award. Selskapet går nå videre til Europafinalen i november. 

I april kåret Luxury Travel Guide Awards (LTGA) Fotspor Event til best i sin bransje i Norge for deres evne til å tilby sine kunder enestående opplevelser.

– Vi har aldri gjort noe to ganger, sier Håkon Wåge-Lorentzen, daglig leder i Fotspor. – For å gi kundene våre den beste opplevelsen utvikler vi alltid konseptet sammen kunden for å skreddersy noe unikt og nytt.

Det er nettopp dette LTGA har plukket opp på og legger til grunn for utmerkelsen:

«Kunder som booker med Fotspor kan forvente seg et utmerket samarbeid med erfarne personer som er lidenskapelig opptatt av å oppfylle dine forventninger. Fundamentet i selskapets filosofi er å finne uberørte veier i event- og reiselivsbransjen, og dermed lage nye «fotspor» hvor andre ikke har vært. Dette innovasjonsnivået finnes også i selskapets eventdesign og fokus på nye og spennende konsepter».

– Vi er utrolig stolte og ydmyke over å ha blitt tildelt denne prisen, forteller Håkon. – Spesielt fordi den kom som en overraskelse på oss – vi visste ikke at vi var nominert en gang!

Det britiske selskapet Luxury Travel Guide (LTG) vurderer alle aspekter av den globale reiselivsbransjen gjennom årlige kåringer. LTG står bak et digitalt magasin som publiserer reiseartikler og tips til kvalitetsbevisste lesere og vurderer alle tilbydere innen reisebransjen – også norske byråer.

– Det er veldig hyggelig å få anerkjennelse for det hele teamet hos oss jobber aktivt med å oppnå hver dag – nemlig unike og minneverdige opplevelser, forteller han stolt.

Det lille byrået leverer kreative eventkonsepter og DMC-løsninger (destination management company) til norske virksomheter. Blant leveransene finner man et bredt tilbud innenfor presseeventer, produktlanseringer, seminarer, bedriftsturer, konferanser og arrangementer både inn- og utland.

Ta kontakt med oss hvis du ønsker å arrangere et unikt event for din virksomhet.