Seville

M&I Forum Sevilla

Jeg ønsker å starte dette blogg innlegget med et stort «Wow!». For dette beskriver M&I Forum i Sevilla på best mulig måte. Jeg fikk muligheten til å bli med på dette forumet og se den nydelige byen Sevilla. Her møtte jeg interessante mennesker og forhåpentligvis fremtidlige partnere!

Men først kort om Sevilla. Byen er lokalisert i den sørlige delen av Spania, hvor temperaturer kan nå så høyt som 50 (!) grader om sommeren. Men høye temperaturer om sommeren betyr bare behagelige temperaturer om vinteren. For meg så er det den fantastiske arkitekturen som gjør denne byen så spesiell. Med sine sjarmerende gatehjørner, pittoreske nabolag og imponerende historiske monumenter, så er Sevilla en av de byene som absolutt vil gi deg hakeslep. Byen ble grunnlagt som den romerske hovedstaden i Hispalis i det 8. århundre A.D. Byen ble senere styrt av Moorene i mer enn 800 år, noe stedet tydelig bærer preg av. De fleste bygningene ble bygget i Sevilla’s storhetstid i stilene Mudejar og Gotisk. Det skal sies at det ikke kun er bygningene som gir byen sjel, men også den euforiske stemningen man får av å spasere i gatene fylt med tapas restauranter gir en helt spesiell følelse.

Vi ble introdusert for denne fantastiske byen under et tre dagers program. Gruppen ble fordelt på to forskjellige hoteller: Melia Seville og Melia Lebreros. Begge hotellene har bra fasiliteter for møter. Programmet startet med en velkomstmiddag i det romantiske Ville Luisa. Vi fikk oppleve tradisjonell spansk musikk og mat mens vi nøt de nydelige omstendighetene. Den neste dagen startet med flere forskjellige aktiviteter, jeg besøkte det arabiske badet Aire. Jeg hadde virkelig mangel på ord da jeg forlot dette stedet. Sammen med en liten gruppe nøt jeg en massasje, et bad på taket med utsikt over byen, Hamman fasilitetene og nydelig te. For å være ærlig så var et besøk til dette badet en av de beste opplevelsene jeg har hatt. Et sted jeg absolutt vil anbefale når en besøker Sevilla. Dagen fortsatte på Fibes Conference and Exhibitions Centre som er det perfekte stedet hvis du reiser med en større gruppe. Stedet ga oss nok plass til en ettermiddag full av interessante møter. Vi fikk møte leverandører og forhåpentligvis nye fremtidlige partnere. Dagen ble avsluttet på det nydelige Plaza de Españal, og nok en gang hadde jeg mangel på ord. Vi fikk også oppleve opera og en imponerende flamenco dans, for så å avslutte kvelden med litt DJ musikk.

Møtene dagen etterpå ble planlagt med leverandører fra hele verden. Arrangementet var ferdig kl. 14, men pga kronglete flyavganger denne dagen, fikk jeg bli værende en dag ekstra i Sevilla. Denne dagen gikk til å oppleve enda mer av byen med fasiliteter planlagt og organisert av forumet. Senere utforsket jeg den lokale mat floraen og nøt deilig tapas på en liten restaurant.

Det var leit å måtte dra hjem for jeg kunne tilbrakt flere uker i denne byen. Jeg ønsker å takke M&I Forum for de fantastiske opplevelsene jeg har fått oppleve. Alt var grundig planlagt og programmet var en god miks av både møter og moro. Jeg ønsker også å takke leverandørene, det var en glede å møte dere alle sammen! Jeg håper jeg får være en del av deres arrangementer igjen!

The team picture of Kelly

Skrevet av Kelly