Outside architecture of the new and trendy Moxy hotel

Nye og trendy Moxy Hotel

Fotspor sitt mål er å alltid gi kundene det beste. Vi ønsker å skape unike opplevelser, åpne opp for nye og ukjente muligheter, tilby dem opphold av høy kvalitet og smaking av tradisjonelle og globale retter. Så vi er glade over å kunne spre nyheten om at Marriot´s nye boutique hotell kjede, Moxy, har funnet sin vei til Norge. Og vi i Fotspor har hatt besøk av representanter fra Moxy her i Oslo, for å gi oss et inntrykk av hvorfor Moxy hotell kjeden skiller seg fra de andre.

Moxy er den yngste kjeden fra Marriott Hotels. Moro, nyskapende og en vibrerende appeal er nøkkelordene her. Moxy ser ut til å være et nokså populært konsept, for hver fjortende dag så åpnes det et nytt hotell i verden. Nå nylig så ble det åpnet et i Frankfurt.

Det nye Moxy hotellet blir strategisk plassert mellom Gardermoen Lufthavn og Oslo. Men det er ikke kun lokaliseringen som vil være tiltrekkende. Hotellet Moxy Oslo X er en del av X senteret. X har møterøm, utstilling/event og banquet haller, i tillegg til a la carte restauranten GåRD med plass til omlag 350 gjester. Derfor kan hotellet tilby den perfekte plassen for klienter som ønsker et lett tilgjengelig og stilig opphold, alt under et tak. X har totalt 32 møterom, en event hall, en utstilling/cat walk, i tillegg til en konferanse hall som passer til eventer av alle slag.

Hotellet er utstyrt med kontinental frokost og en ´to og´ service tilgjengelig for de som ønsker en kjapp matbit. Restauranten har et informativt inntrykk, sports bar og living room stil.

Moxy, også referert som ”luksus man har råd til” tilbyr den reisende med nydelige oppholdsrom, en sosial atmosfære og alt en kan ønske seg. Vi tror at Moxy Hotel kan være den perfekte løsningen for våre kunder som ønsker mer innhold og muligheter for en grei pris. Den strategiske plasseringen, arenaer av høy kvalitet og romslighet under ett tak gjør dette til en god løsning for større grupper, og for de som ønsker å gjøre deres event unikt og spesielt.

Fotspor er spente over åpningen av Moxy hotel kjeden er i Norge, og vi ser frem til å samarbeide veldig snart. Det er spennende tider i møte!

The team picture of Alzbeta

Skrevet av Alzbeta

The team picture of Vetle

Oversatt av Vetle