Oppdag nydelige Portugal

Er du på utkikk etter et unikt sted for møter og konferanser, som samtidig kan tilby en avslappende atmosfære og vakker natur uten å bli distrahert av turister? Da anbefaler jeg deg å lese dette! Hvorfor spør du? Vell, de fleste kjenner nok Portugal for Lisbon, Porto og de typiske vanlige business hotellene som finnes mange andre steder. Men vi ønsker å vise deg en annen side av Portugal, presentert av Pedro fra Discovery Portugal og Discovery Hotel Management.

Pedro forklarte oss nøye hva det er de gjør. Alle Discovery hotellene fokuserer på være solide, informative og vise respekt for det unike landskapet som ligger rundt.

Azorene er en sjelden perle i Atlanterhavet med tropisk natur og en beroligende atmosfære. Noen kaller øygruppen for Atlanterhavets svar på Hawaii. Pedro viste oss noen av de eksklusive fem-stjerners hotellene som finnes på Azorene. Både Azor Hotel og Furnas Hotel tilbyr luksuriøse fasiliteter som spa, kasino, kino og mye mer. Men også bedrifts fasiliteter som konferansesenter og event plasser. Når man ønsker en pause fra konferanser og møter kan man nyte naturen rundt området med enten en gåtur, golf, hval safari, kajakk, dykking, svømming med delfiner, sykling og mange andre muligheter. På Furnas Hotel er det til og med mulighet for å svømme i et basseng fylt med vulkansk vann. Skjærgården ligger lett tilgjengelig med fly. Diverse flyselskaper tilbyr direkte flyvninger fra forskjellige steder for en billig penge. Azorene er ikke en plass fylt med turister, som gjør det til den perfekte destinasjon hvis man virkelig ønsker å koble av.

En annen mulighet for din business tur kan være å utforske Algarve regionen sør i Portugal, mens dere bor på en av de finere hotellene. Disse hotellene kombinerer business og nytelse på en ny og forfriskende måte. For eksempel på Praia Verde kan du og dine business partnere bo på en suite, ha møter og organisere en bedrifts event dere sent vil glemme.

Dette samtidig som dere kan oppleve eventyrfylte utendørs aktiviteter som hesteridning, østers smaking, delfin safari, matlagings stasjoner og mer. Andre hoteller i Algarve er Villa Monte, Villa C og Caminos de Santiago.

Discovery Portugal Hotels fokuserer hovedsakelig på private business grupper. Hvis du er på utkikk etter en eksklusiv reise med din bedrift eller dine kollegaer, så er dette den ideale destinasjonen. Business og fritid perfekt kombinert.

Vi gleder oss til å gi deg den perfekte business reisen i samarbeid med Pedro og hans kollegaer! Nøl ikke med å ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon.

The team picture of Jana

Skrevet av Jana

The team picture of Vetle

Oversatt av Vetle