Cruise on sea with mountain Hurtigruten

På cruise med Hurtigruten

Vi ble svært spente når firmaet Hurtigruten kontaktet oss for et møte. For de av dere som aldri har hørt om Hurtigruten før, så vil jeg gi dere en kjapp forklaring. Hurtigruten er et lasteskip som transporterer både varer og passasjerer fra Bergen til Kirkenes. Utenom det så tilbyr de også sightseeing turer til Spitsbergen, Grønland, Island, Antarktisk og transatlantiske turer.

Møte startet med at vi fikk litt historisk informasjon om selskapet. Hurtigruten startet opprinnelig med å frakte varer og folk fra nord til Sør-Norge. I dag så har de i alt 13 skip i drift som har forskjellige oppgaver. De ønsket så klart ikke å miste sin opprinnelige drift så de tilbyr fortsatt transport mellom Sør- og Nord-Norge. Ved siden av dette så tilbyr de cruise reiser i forskjellige regioner. Skipene kan ikke sammenlignes med de store hvite cruise skipene, selv om Hurtigruten også tilbyr overnatting og konferanse/møte muligheter. Man kan si at båtene er standard cruise skip som kan tilby akkurat passe luksus.

Presentasjonen viste oss at Hurtigruten kan tilby den perfekte blandingen av eventyrlig insentiver og inspirerende konferanser. Gjester kan delta på konferanser på dekk på morgenkvisten og utforske naturen på skipets neste stopp på ettermiddagen. I deres pakkedeal kan de tilby aktive utendørs opplevelser i alle sesongene og den beste maten fra kjøkkenene på Hurtigrutens stoppesteder, med ferske ingredienser rett fra havet.

Hurtigruten tilbyr reiser til Svalbard, og det var nok den største øye-åpneren under hele presentasjonen. Svalbard er lokalisert rett utenfor polar sirkelen. Det betyr at det er midnatts sol på sommeren og mørkt 24 timer i døgnet på vinteren. Dette betyr at det er mulighet til å se nordlyset hele dagen. Selv om det ikke er et stort sted, så har Svalbard veldig mye å tilby. Spennende vinter aktiviteter som hundeslede res, isbjørn safari, snø scooter kjøring, utforskning av ishuler og mye mer på sommeren. I tillegg har de unike muligheter for overnatting i ekspedisjons baser og forskjellige type hoteller. Og det interessante med dette er at alt kan kombineres med møter og konferanser.

Etter møtet kunne vi alle si oss enige i at det Hurtigruten har å tilby oss er både spennende og inspirerende. Vi ser frem til å arbeide med dem i fremtiden, og vi gleder oss til å kunne gi våre klienter den fulle Hurtigruten-opplevelsen!

To av våre ansatte er faktisk på tur med Hurtigruten as we speak og utforsker Lofoten. Du kan lese mer om dette snart!

The team picture of Jana

Skrevet av Jana

The team picture of Vetle

Oversatt av Vetle