Decoration

Dekor

På et event er stilen på temaet viktig for en god opplevelse. Vårt mål er god planlegging og struktur for å sette opp dekorasjonene som passer ditt event best.

Etter mange år i bransjen har vi i Fotspor forstått viktigheten med riktig bruk av dekor i design av et tema. Dekor er en vesentlig brikke som samler alt sammen. Dekor kan være så mangt, alt fra enkle farger og lyseffekter, til avanserte borddekorasjoner og kulisser. For eksempel så vil ikke et juleselskap være like koselig uten jule-aktige farger, nisseluer og snø. Det er viktig for oss at ditt event får en atmosfære og stil i samsvar med det temaet som er ønskelig. Vårt mål er å gjøre ditt event helt unikt og uforglemmelig. Ved å samarbeide med noen de dyktigste dekoratørene i bransjen, kan Fotspor tilby dere en full pakke. Uansett hva ditt ønske er så vil vi gjøre vårt beste for oppnå det. Om det kun er noe enkelt som plakater med deres firma logo på, eller noe mer bemerkelsesverdig som snø-kanoner til deres juleselskap, så fikser vi det. En god kommunikasjon og forståelse med kunden ser vi på som essensielt for et godt resultat.

Under kan dere se eksempler på tidligere eventer arrangert av Fotspor. Dette er kun en smakebit av hva vi kan tilby. Flere bilder vil snart bli lagt ut! For ytteligere informasjon om dekorering av deres event kan vi kontaktes via telefon og e-post.

Bildegalleri