Testimonials

Referanser

«Fotspor arrangerte årsmøte for oss med over 200 personer til både Liverpool og Portugal med glans:
– Tidsplanen fungerte veldig bra, det var en fin flyt gjennom arrangementet
– Stemningen var god, medlemmene var i godt humør og fornøyde med alt
– Sted og lokaler var gode til formålet vårt
– Dere gjorde en flott jobb og holdt dere innenfor budsjett.»
Kjell Eirik Tengesdal
Leder Sikringen

«Vi vil sende en stor takk til Fotspor for den svært vellykkede turen vår til Portugal. Mange gode innspill underveis og dere demonstrerte stor lokalkunnskap og fleksibilitet. Vi fikk virkelig sett sider av landet vi ikke hadde fått opplevd på egenhånd. Vi gleder oss til neste tur!»
ECT

«Thank you for an extremely successful event in Oslo! We very much enjoyed working with you, and we received many extremely positive comments from our meeting participants about what a great job the Fotspor team did.»
Johanna Partin
Director, Carbon Neutral Cities Alliance
Urban Sustainability Directors Network (USDN)

«Vi hadde en fantastisk fin tur! Opplegget fungerte knirkefritt. Maten var god og aktivitetene både inspirerende om morsomme. Høydepunktet var nok Trabant-rallyet – det var virkelig en opplevelse. Og deltakerne var mektig imponert over hvordan alt var gjennomført ned i minste detalj – selv med Penger-logo på alle menyer på restaurantene etc.
Så et stort takk til deg fra alle oss i Penger. Vi er alle imponert og takknemlige for den innsatsen dere har lagt ned i alt fra gode forslag til detaljplanlegging. Vi kunne ikke hatt det bedre.»
Anette Romdahl
Dagllig leder Penger.no

«Fotspor bidro til en svært vellykket divisjonssamling i Hurdal. Alle deltakerne ga en særdeles god tilbakemelding på samlingen som helhet, og Fotspor skal ha sin del av æren for dette. Fotspor bidro med en profesjonell gjennomføring til tross for kort planlegging, samt gode og smidige løsninger på de endringene og utfordringene vi støtte på underveis. Vi bruker gjerne Fotspor igjen.»
Siemens Energy Management Norge.