A picture of the group that was present during the incentive trip of a company in Norway

Siemens Norge i Hurdal

Denne uken hadde vi en tur med Siemens Energy Management Norge i nydelige Hurdal. Gruppen bodde på Hurdalsjøen hotell som har en fantastisk utsikt over Hurdalsjøen. Spesielt ved solnedgang.

Programmet som var satt opp for gruppen var en miks av gruppearbeid, konferanser og moro. Uken startet med en konferanse etterfulgt av lunsj i restauranten med utsikt over sjøen. Etter en presentasjon dro gruppen ut for en speed date aktivitet. Her måtte de følge en rute som tok dem gjennom skogen som omringer hotellet. De fulgte ruten i grupper og målet var å gjøre forskjellige oppgaver for å bryte isen. En av disse oppgavene var ”Selfie Time”, hvor de skulle ta en selfie og sende den til oss. Etter å ha returnert til hotellet og etter to konferanser til, var det mulighet for å smake forskjellige øl på øl stasjonen. Deretter ble det grilling av velsmakende hamburgere og kyllingvinger! Dagen ble avsluttet med DJ musikk og avslapping.

A picture of the presentation during the trip with Siemens Norway

Neste dag startet med en frokost quiz for å få de små grå i gang. Et par presentasjoner ble holdt, etterfulgt av mer gruppearbeid. Her ble gruppene delt inn i mindre grupper og de ble satt til å utføre små oppgaver. Her var det mange kreative løsninger!
Etterpå dro gruppene utendørs for enda flere aktiviteter. Her var det mye moro, alt fra å balansere på påler til menneskelig fotball! Dette var perfekt for å få gruppene godt kjent med hverandre og bygge team spirit gjennom samarbeid.
Dagen endte med en galla middag. Under middagen ble alle bildene tatt av gruppene vist på storskjermen. Vinnerne av utendørs lekene ble også kåret, og de mottok en pris. Helgen fikk en perfekt avslutning da et band fra Bergen spilte.

Vi elsket å jobbe med denne fantastiske gruppen og helgen var en kjempe opplevelse. For å oppsummere det hele med to ord: god mat og lag ånd!
Vi er stolte av å ha mottatt denne tilbakemeldingen fra Siemens:

Fotspor bidro til en svært vellykket divisjonssamling i Hurdal. Alle deltakerne ga en særdeles god tilbakemelding på samlingen som helhet, og Fotspor skal ha sin del av æren for dette. Fotspor bidro med en profesjonell gjennomføring til tross for kort planlegging, samt gode og smidige løsninger på de endringene og utfordringene vi støtte på underveis. Vi bruker gjerne Fotspor igjen.

Siemens Energy Management Norge.

The team picture of Kelly

Skrevet av Kelly

The team picture of Vetle

Oversatt av Vetle