Skottland bilde av et slott

Skottland som en destinasjon

Vi er glade for å meddele at vi har hatt et møte med en representant fra Spectra i Skottland. Vi har alltid funnet dette landet interessant på grunn av landets rike kultur. Dette møte ga oss et helt nytt perspektiv, i hvertfall på den måten at Skottland er et insentivt reisemål!

La oss starte med å se på Skottlands hovedstad, Edinburgh. På grunn av byens gamle arkitektur, føles en spasertur gjennom byen som å ta et dypdykk inn i historiebøkene. De groteske gotiske bygningene og det aktive været sammen med den utdøde vulkanen, Arthur´s Seat, som ser utover Gamle byen, skaper en magisk atmosfære. Dette alene er nok til å skape inntrykk for livet. Det som er så flott er at byen har bra omstendigheter for gruppereiser. Ønsker dere et luksuriøst opphold så kan hotellet G&V tilby dette. Det magiske Edinburgh slottet er så absolutt verdt et besøk, dere kan ta en sykkeltur rundt i byen, eller hva med å prøve ut en av de mange spøkelses safariene.

Frister det ikke med å bo på et fem stjerners hotell finnes det andre muligheter. Byen kan tilby opphold på resort hoteller, og dere kan til og med leie rom på et slott! Du kan garantere ditt reisefølge et unikt opphold og en uforglemmelig opplevelse med for eksempel Borthwick slottet og Winston House, men dette er bare to av mange muligheter. Hvis dere topper dette med en reise på en gammeldags rød skolebuss for å ha middag i en av hulene, så vil det absolutt bli en opplevelse av de sjeldne.

Ikke bare tilbyr Skottland fantastiske overnattings muligheter, men også aktivitets-mulighetene er rikelige. Dere kan dra på skattejakt, dra på Land Rover safari, spille golf eller få hjertet i halsen på en rafting flåte. Dette er vel og bra men enda bedre er de typiske skotske aktivitetene som absolutt vil gjøre deres opphold spesielt. For eksempel, kan dere dra på en Highland Safari og virkelig oppleve den skotske historien. Eller dere kan prøve ut Highland Games med der dere kvekker kommandoer til hverandre iført et kilt. En av de mer populære aktivitetene er whiskey smaking i et av de mange bryggeriene, eller nyte en rykende varm kopp te på Colonnades. Og mens dere er der, for all del ikke glem å høre på sekkepipe musikken!

Vi klarer nesten ikke vente med å besøke dette landet! Føler du det samme?

The team picture of Kelly

Skrevet av Kelly

The team picture of Vetle

Oversatt av Vetle