Dubrovnik er et bra sted for en gruppereise

Gruppereise

For større grupper er det gjerne flere ting som må koordineres rundt reisen, og her har Fotspor Travel god erfaring og kan bidra med alt fra påmelding, destinasjon, flybilletter, hotell og aktiviteter.

Planlegger dere en reise med 10 eller flere, defineres reisen som en gruppereise eller firmatur og kan gi deg mange fordeler. Vi er behjelpelig med utarbeidelsen av et helt spesielt program for store og små grupper.

Det kan være vanskelig og tidkrevende å arrangere en gruppereise. Planleggingsprosessen strekker seg over lang tid, og det er mange faktorer som kan endre seg underveis. For større grupper er det gjerne flere ting som må koordineres rundt reisen, og her har Fotspor Travel god erfaring og kan bidra med alt fra påmelding, destinasjon, flybilletter, hotell og aktiviteter.

Ved å bruke oss som din reiseplanlegger vil du spare tid, bekymring og penger. En annen fordel for å benytte seg av en reisearrangør er at arrangøren skal sørge for at turen avvikles tilfredsstillende. Dermed er du som kunde sikret tilfelle noe uforutsett skulle oppstå.

Vi kan garantere deg og din gruppe en spennende gruppereise skreddersydd etter dine ønsker. Vi arrangerer alle slags type turer enten om det er firmaturer med fokus på konferanser og samhold, eller om det er en drømmeferien for deg og dine reisepartnere.

Ta kontakt for et uformelt tilbud.

Bildegalleri