Incentive

Å finne det perfekte reisemålet for en gruppe er alltid en utfordring – men også svært viktig for en vellykket tur.

Vårt mål er alltid å tilby en unik og egnet destinasjon, og med vår kompetanse og erfaring på området gir vi deg det beste utgangspunktet for en vellykket tur.
Hva er incentive-reiser?
Incentive er beskrevet som tjenestereiser som er utformet for å skape lojalitet, motivere og belønne bedriftens ansatte. I motsetning til tradisjonelle forretningsreiser fokuserer incentive-reiser på moro, mat og andre aktiviteter for å bygge fellesskap og samhold.

Hvorfor incentive-reiser?
Incentive-reiser er en fin måte å motivere og feire suksess som et team. Det er en velprøvd investering som øker produktiviteten og salg, samt forbedrer ansattes lojalitet til hverandre og toppledelsen. Du kan være trygg på at det alltid vil være en atmosfære av fellesskap og spenning som vil sette varige inntrykk langt utover noen andre motivasjonsverktøy.

Hvorfor fotspor?
Vårt mål er alltid å tilby en unik og egnet destinasjon, og med vår kompetanse og erfaring på området gir vi deg det beste utgangspunktet for en vellykket tur. Fotspor skreddersyr alle våre reiser til deg og din bedrift, slik at du som kunde og dine ansatte skal oppnå best mulig resultat, og få mest mulig ut av turen.

Å finne det perfekte reisemålet for en gruppe er alltid en utfordring – men også svært viktig for en vellykket tur.
Ta kontakt i dag for et tilbud.

Bildegalleri